Obavijest za posjetitelje i prijatelje ADK

Obavijest za posjetitelje i prijatelje ADK
1. Februara 2022. Komentari isključeni za Obavijest za posjetitelje i prijatelje ADK Novosti Naša zajednica

Obavještavamo naše posjetitelje, prijatelje i javnost da Alternativni dom kulture mijenja način i raspored rada. Do daljnjeg nismo u mogućnosti da, kao do sada, radimo najmanje osam sati tokom pet ili svih sedam dana u sedmici.

Od februara će vrata vašeg omiljenog i jedinog doma kulture u Velikoj Kladuši biti otvorena onda kada imaju organizirani događaji/eventi. Raspored dešavanja pratite ovdje: https://nasazajednica.org/adkalendar/

Želimo da imamo popunjen i veoma šarolik kalendar svakog mjeseca, te i vas pozivamo da učestvujete u njegovom kreiranju. Predložite nam evente, radionice i druge aktivnosti koje biste voljeli vidjeti u Alternativnom domu kulture. Vaše prijedloge nam šaljite u inbox na našem Facebook ili Instagram nalogu ili putem e-maila [email protected]. Istim putem nam se možete javiti ukoliko želite učestvovati u organizaciji događaja.

Za početak možemo najaviti da ćemo u ovom mjesecu od stalnih aktivnosti imati naš „Kviz znanja“, od sada svakog drugog petka, te prvi turnir u sklopu „Ping-pong lige rekreativaca“ koja će se održavati posljednje nedjelje svakog mjeseca. U februaru planiramo i odati skromni hommage/tribute Đorđu Balaševiću na godišnjicu njegove smrti 19. februara, te prigodnim programom obilježiti 23. februar – Dan općine Velika Kladuša.

Zainteresirane sponzore „Kviza znanja“ i/ili drugih #adkVK aktivnosti također pozivamo da nam se jave, kao i fizička i pravna lica koja u prostorijama Alternativnog doma kulture žele organizirati kulturne, poslovne i druge vrste evenata.

Podrži Alternativni dom kulture, drugog nemamo.

Oznake